Gabrielle Aplin om å være fake

Synger om å pynte på sannheten i sosiale medier

Gabrielle Aplin slapp i dag sin splitter nye single Like You Say You Do. Låten er hentet fra hennes kommende album Dear Happy, som slippes 17.januar via AWAL og hennes eget label Never Fade Records. Sammen med låten, kommer også en fin video!

Like You Say You Do har et uimotståelig, funkinspirert refreng og er en drømmende poplåt inspirert av de misvisende realitetene i sosiale medier.

-Jeg er så glad for å endelig slippe min neste singel Like You Say You Do. Jeg skrev den sammen med Lostboy (en av mine favoritt-samarbeidspartnere) og Lauren Aquilina (en av favorittartistene mine!) Sangen er inspirert av hvor annerledes du kan skildre livet og forholdene dine på sosiale medier sammenlignet med det virkelige livet. Om hvordan du kan si en ting online, og ikke følge det opp i ditt virkelige liv, sier Gabrielle Aplin om den nye singelen, forteller hun.

Like You Say You Do følger opp utgivelsen av Losing Me, Gabrielles samarbeid med JP Cooper, som viste seg å være en hit i hele verden. Låten har 8,6 millioner streams på Spotify alene, mens den vakre videoen har over én million visninger på Youtube. I hjemlandet har låten vært listet på Radio 2 og har også hatt massiv støtte på Radio 1.

Dear Happy er en oppløftende popplate som blir som en kronikk om Gabrielles liv, og opplevelsene og kulturene som har inspirert henne når hun har turnert og reist rundt i hele verden de siste par årene. På albumet finner du også singlene Kintsugi, Nothing Really Matters og My Mistake, som også har mottatt multimillion-streams sammen med varme mottakelser i presse og høy radiorotasjon.

Gabrielle Aplin har jobbet med produsenter som Mike Spencer (Tom Walker, Zara Larsson, Years & Years), Lostboy (Dua Lipa, Becky Hill, Sigala), The Barn Productions (Lewis Capaldi, Dean Lewis) og 5YA (Sigrid) på den nye platen.

Dear Happy inneholder noen av Gabrielles mest personlige lyriske øyeblikk, sammen med en musikalsk bredde og påvirkninger man ikke har hørt fra henne tidligere. Platen viser det fantastiske mangfoldet til Gabrielle Aplin både som popstjerne og låtskriver i 2019.

Enten hun synger en nedstrippet pianoballade eller en stor poplåt, forblir hennes lyriske innhold og følelsesladde vokalprestasjoner i høysetet av musikken hennes.

2019 har også sett Gabrielle bli en stadig mer fremtredende skikkelse når det gjelder å fremme positivitet og velvære for hele verden. Hun er en ivrig talskvinne for bevissthet om mental helse, dyrs rettigheter og fordelene ved en vegansk livsstil, noe som trekkes frem i hennes veganske matlagingsserie Food With Friends. Dessuten har hun fått egen bærekraftig kleskolleksjon hos H&M, alt laget av 100% organisk bomull.

I 2017, etter en utsolgt US-turné og seks utsolgte konserter i Japan, slapp Gabrielle Avalon EP. som samlet opp millioner av streams, utallige avspillinger hos Radio 1 og som av samme kanal fikk singelen Waking Up Slow stemt frem som en av deres Best Pop Songs det året.

I 2019 fortsetter Gabrielle Aplin å utvide sin rekkevidde og nedslagsfelt. Blant annet har hun spilt sine første konserter på Filippinene, mens hun hjemme fortsetter å fostre både nye og etablerte artister på hennes eget label Never Fade Records. Selskapet har generert over 100 millioner streams det siste året alene.

SPILLELISTE