Gabrielle Aplin og JP Cooper samarbeider

Losing Me er hentet fra hennes kommende tredjealbum, som er ventet tidlig neste år.

Gabrielle Aplin og JP Cooper har samarbeidet på den splitter nye singelen Losing Me. Dette drømmende pop-underet er resultatet man får når to av de mest distinkte og ærlige stemmene innen popmusikken kommer sammen for å spille inn musikk.

Losing Me er produsert av Lostboy (Liam Payne, Mabel) og Mike Spencer (Zara Larsson, Tom Walker, Rudemental) og viser de fantastiske vokalene til Gabrielle Aplin og JP Cooper som kolliderer i strålende harmoni mens de støtter hverandre gjennom tøffe tider.

Om låten sier Gabrielle;

-Losing Me handler det du skulle ønske du kunne høre når du har det spesielt vanskelig, samtidig som du er stemmen til noen andre som trenger det. Den handler om å holde kontakten når det er så mye i et moderne liv som skaper en illusjon av samhold, mens den egentlig får oss til å føle oss mer alene.

-Jeg har vært stor fan av JP i mange år, og ble utrolig glad når han sa ja til å være med på sangen. Jeg så JP gjøre et akustisk sett på en festival for tre år siden, og har hatt lyst å jobbe med ham siden.

JP Cooper har følgende å si om den nye låten;

-Alt jeg kan si er at Gabrielle Aplin er ekte vare. Det har jeg syntes lenge, så du hun kom til meg med denne sangen var jeg bare ekstremt glad for å bli involvert. Det er en vakker låt som berører ved en kjærlighet jeg tror alle kunne ønske de fikk oppleve. Gabrielle fortjener å være en stor stjerne, og jeg håper bare at alle liker denne sangen like mye som jeg selv gjør.

Losing Me er hentet fra hennes kommende tredjealbum, som er ventet tidlig neste år, og følger i fotsporene til singlene Nothing Really Matters og My Mistake. Alle tre låtene viser det fantastiske mangfoldet til Gabrielle Aplin, både som popstjerne og låtskriver. Enten hun synger en nedstrippet pianoballade eller en stor poplåt, er hennes lyriske innhold og følelsesladde vokal hele tiden i forgrunnen av musikken hennes.

Sangene markerer et nytt og spennende kapittel for Gabrielle Aplin, når hun skal slippe sitt nye album som inneholder noen av hennes mest personlige lyriske øyeblikk, sammen med en musikalsk spennvidde og påvirkninger som vi fremdeles ikke har hørt fra den kanten.

Mer om Gabrielle Aplin

From originally establishing herself as a teenage internet sensation, posting covers to YouTube, Gabrielle Aplin has ridden a whirlwind career of success. She topped the UK charts with her incredible cover of ‘The Power Of Love’ in 2012, and saw her 2013 debut album English Rain certified gold. That album featured the Top 10 hits ‘Please Don’t Say You Love Me’, ‘Home’, ‘Salvation’ and ‘Panic Cord’.

With extensive international touring, Aplin racked up a further three No.1s worldwide and released her second album Light Up The Dark in 2015 to huge acclaim worldwide. In 2016 she released the Miss You EP, which has clocked up over 60 million streams across Spotify and Apple Music.

In 2017, following a sold out tour in the US and six sold out shows in Japan, Gabrielle released the Avalon EP, which again racked up millions of streams and spawned the jubilant single ‘Waking Up Slow’. The single was featured as Radio 1’s ‘Record Of The Week’ and voted on of the best pop songs of 2017. She also headlined the BBC Music Stage at Latitude Festival in the summer.

SPILLELISTE