Charly Bliss deler video fra Young Enough

Tittelsporet fra den kritikerroste platen har fått sin egne vakre film.

NYCs Charly Bliss (Eva Hendricks, Sam Hendricks, Spencer Fox og Dan Shure) har laget en fantastisk video til Young Enough, tittesporet fra deres kritikerroste andrealbum. Videoen som er regissert av Henry Kaplan, komplimenterer den følelsesladde singelen perfekt.

Om videoen, sier Eva,

-Denne videoen er så magisk og ulikt alt vi noensinne har laget tidligere. Jeg fortalte (regissør) Henry Kaplan at jeg følte meg inspirert av videoen til Running Up That Hill med Kate Bush, og han tok den idéen og laget noe utrolig vakkert og unikt, som er like filmatisk og sentimentalt som sangen.

Til tross for at videoen ser så drømmeaktig og fredelig ut, var den veldig fysisk krevende å lage. Hele crewet og alle som ikke skulle være i bildet måtte sprinte bak steadycam-operatøren så de ikke skulle bli sett og ødelegge effekten av den enorme åpne åkeren vi spilte inn på. Kombinasjonen av det, all koreografi, hastverk med å få utnyttet dagslyset best mulig, øke og senke tempoet i låten for å få slowmotion og fastmotion-effekter, og forsøkene på å få perfekte takes siden det så få kutt, gjorde dette til en ekstremt utfordrende video å lage, men det er også grunnen til at det er vår favorittvideo..

Eva sier om låten at;

-For så mange grunner, er Young Enough midtpunktet på denne platen. Dette er en låt om perspektiv, nostalgi og om å vokse opp. Første gang jeg forelsket meg var det et forhold fylt med tumulter og frustrasjon, men jeg tror at alt det endeløse dramaet fikk meg til å føle at det var verdt det. Litt som i Twilight-filmene, hvor forhold både er det mest smertefulle og det mest romantiske. Istedenfor å skrive om det gjennom en linse av sinne og frustrasjon, ville jeg skrive en sang som var virkelig ærlig om at jeg virkelig elsket denne personen, og uansett hvor rotete det var og hvor umoden vi begge var, er jeg både takknemlig for opplevelsen men også for at jeg har vokst opp og ut av å tro at å være forelsket skal være så vanskelig.

SPILLELISTE