Gabrielle Aplin endelig klar med ny musikk!

Den britiske stjernen delte idag første singel fra sitt kommende tredjealbum.

Gabrielle Aplin har sluppet sin nye single Nothing Really Matters. Sangen har fått en skinnende og isende popproduksjon fra Lostboy og viser en Gabrielle som feirer positiviteten og kjærligheten til seg selv.

Nothing Really Matters er hentet fra Gabrielle Aplins kommende tredjeplate, som slippes senere i år på AWAL. Den stor globale avtalen er et nytt partnerskap mellom AWAL og Gabrielles eget suksessfulle label Never Fade Records.

Om den ny singelen sier Gabrielle at

-Nothing Really Matters’ is about the battle between the excitement of wanting to open up, and the fear of opening up. I was having one of those days where I questioned the validity and importance of everything around me, and how much time, energy and thought I gave to things that really, didn’t matter. It’s about focusing on what’s really important to you.

I wanted to push myself vocally, challenge the way I think about structure in a song, experiment with how I say what I need to say lyrically, whilst still focusing on what it is that makes me the artist I am. This song has really pushed me and surprised me and I’m so excited to release it into the world!

Nothing Really Matters følger fjorårets utgivelse My Mistake, hvor Gabrielle strippet ned produksjonen og blottgjordee sin sjel på den brennende ærlige og vakre pianoballaden.

Låtene My Mistake og nye Nothing Really Matters viser det fantastiske mangfoldet til Gabrielle Aplin, både som popstjerne og låtskriver. Enten hun synger en nedstrippet pianoballade eller en stor poplåt, er hennes lyriske innhold og følelsesladde vokal hele tiden i forgrunnen av musikken hennes.

Sangene markerer et nytt og spennende kapittel for Gabrielle Aplin, når hun skal slippe sitt nye album som inneholder noen av hennes mest personlige lyriske øyeblikk, sammen med en musikalsk spennvidde og påvirkninger som vi fremdeles ikke har hørt fra den kanten.

Fans vil kunne få den første smakebiten av den nye musikken live på flere festivaler denne sommeren. Livedatoer blir annonsert snart.

MER OM GABRIELLE APLIN

Fra opprinnelig å etablere seg som en internettsensasjon som tenåring, gjennom sine youtube-covers, har Gabrielle Aplin ridd på en virvelvind av suksess. Hun toppet listene i UK med sin cover av The Power Of Love allerede i 2012, og så sin platedebut English Rain selge til gull i 2013. Albumet hadde fire Topp 10-låter på de britiske hitlistene. Please Don`t Say You Love Me, Home, Salvation og Panic Cord.

Med ekstensiv internasjonal turnévirksomhet, stablet Aplin opp ytterligere tre Nummer 1-hits over hele verden, og ga ut album nr to Light Up The Dark i 2015, til stor anerkjennelse verden over. Året etter slapp hun Miss You EP, som til nå har rundet 60 millioner streams på Spotify og Apple Music.

I 2017, etter utsolgte turnéer i USA og Japan, slapp hun Avalon EP med blant annet låten Waking Up Slow, som flere steder ble stemt frem som en av årets beste poplåter det året. Hun headlinet også BBC sin scene på Latitude Festival den sommeren.

SPILLELISTE