Ny musikkvideo fra Jade Bird

Historien fortsetter der videoen til I Get No Joy slapp

Jade Bird, UK`s kanskje aller mest verdsatte nye stemme, slapp i dag sin triumferende nye singel My Motto, som blir siste singel ut før hennes selvtitulerte debutalbum.

My Motto representerer selve hjertet av platen, og innkapsler alt hun har blitt så elsket for hjemme i Storbritannia. Låten handler om når du innser at for å redde deg selv, må du noen ganger gi opp den smertefulle syklusen det er å prøve å redde et skrantende forhold, og heller komme deg videre. My Motto er et sjelfult mesterverk, designet for storhet.

My Motto er nok en bemerkelsesverdig smakebit av det som er i emning på Jade Birds første full-lengder i april. Den kommer også i en lang rekke av magiske singler som virkelig har sementert Jade som en av de mest spennende nye artistene fra øyriket. Hennes friskt autentiske og fryktløse rå sound har også gjort henne til et friskt pust i det nåværende musikalske landskapet. Hennes fire siste singler (I Get No Joy, Love Has All Been Done Before, Uh Huh og Lottery) har alle gått rett inn på spillelistene til britiske Radio 1, og har også sørget for at hun har fått spille live på store talkshows som Jimmy Fallon, Stephen Colbert og Jools Holland.

Platen er en utrolig selvsikker reise som utforsker det å finne, miste og det viktigste – å observere kjærligheten i alle dens ulike former. Fra første lytt er det vanskelig å tro på at Jade Bird bare er 21 år gammel, da hun uten problemer hopper mellom svært utfordrende temaer som skilsmisse, desillusjon, utroskap og sorg. Men disse triste øyeblikkene utfordres hele tiden av enormt oppløftende og glade sanger, og som en helhet er albumet sydd sammen av en grenseløs energi og positivitet. Til syvende og sist er det lyden av en ung kvinne i full kontroll over sitt sound og sine låter, med historier å fortelle og observasjoner å dele. Hvis 2018 var gjennombruddsåret hennes, vil 2019 være året der hun får vinger og flyr av sted.

Jade er for tiden på turné i USA, som support for Hozier og Father John Misty & Jason Isbell. Når hun kommer tilbake, skal hun spille med Tom Walker på alle hans UK-datoer.

SPILLELISTE