Ny musikkvideo fra Charly Bliss

Les om den fryktelige historien bak den nye singelen Chatroom

I dag deler New York-bandet Charly Bliss musikkvideoen til Chatroom, som er den andre singelen fra deres høyt etterlengtede album Young Enough.

Frontkvinne Eva Hendricks forteller at det ligger en tung historie bak både låten og mesteparten av den kommende platen

-Jeg ble seksuelt overfalt av en jeg datet, og jeg skrev Chatroom og mestparten av Young Enough som en måte å prosessere den opplevelsen og for å forklare det for meg selv. Chatroom handler om å nå ekstatisk glede gjennom å konsumere raseri. For å si det enkelt, er det en kolossal «Føkk deg» og en feiring av å nå et nivå av «føkk deg» som ikke er utvannet av selvbereidelse og unnskyldninger.

Musikkvideoen er regissert av Meagan Houang.

-Jeg føler meg så heldig om fikk jobbe med Meagan. Jeg fikk en umiddelbar følelse av gjensidig tillit, og hun gå låten en behandling som direkte adresserer temaer som traumer, kvinnehat og sinnskontroll uten å ty til en bokstavelig fremstilling av teksten. Det er den mørkeste videoen vi noensinne har gjort, og det tror jeg forankrer sangens hensikt, som ellers ville vært skjult av det faktum at det også er vårt mest direkte fremsteg mot larger-than-life popmusikk.

Young Enough er ute på Lucky Number 10.mai.

Charly Bliss legger også ut på en en omfattende USA- og Europaturné, hvor London solgte ut så fort at de nå har oppgradert til den nesten dobbelt så store venuen The Garage.

SPILLELISTE