Charly Bliss med ny plate på gang!

Første singel og video er ute nå!

Charly Bliss annonserer nytt album Young Enough – slippes 10.mai på Lucky Number.

I dag returnerer New York-bandet Charly Bliss med å annonsere sitt nye album, samtidig som de slipper singelen og videoen til Capacity.

Frontfigur Eva Hendricks om den nye singelen:

-Capacity er en låt om ønske å ta livet av din indre «people pleaser», og regissør Michelle Zauner presenterte et parallelt konsept på en utrolig vakker måte, som advarer mot farene om å bli revet med i andres bullshit.

Regissøren, kjent fra Japanese Breakfast, sier følgende;

-Charly Bliss has always made great narrative music videos, so I wanted to stay in line with that tradition and take advantage of working with a band that are all such great, funny actors individually. I was watching a lot of heist movies at the time, and I thought a sort of post-heist fall out between friends was the perfect setting for this song about reaching your limit with someone. Eva had an amazing mood board she brought to the table with references to Paris, Texas, Five Easy Pieces and Badlands so it was important for us to showcase a warm, 70's colour palette.

Young Enough er produsert av ingen ringere enn Joe Chiccarelli (The White Stripes, The Shins)

SPILLELISTE