Júníus Meyvant med nytt album!

...og han kommer til Norge i februar!

Etter suksess med singlene High Alert og Let it Pass, samt en minnerik konsert på Iceland Airwaves tidligere i vinter, slapp Júníus Meyvant endelig sitt etterlengtede oppfølgeralbum Across the Borders den 25.februar på det islandske labelet Record Records.

Det nye albumet byr på rik orkestrering som omfavner en stor palett av lyder og er oversvømt av sjelfulle og sjarmerende melodier. Gjennom alle de elleve sporene blir den naturlige varmen av Júníus Meyvant umiskjennelige vokal matchet og forsterket av full strykerseksjon og brassensemble, som igjen skaper en hjertelig mur av lykksalig lyd. Across the Borders fremviser det aller beste av Júníus Meyvants freaky folkpop.

Født og oppvokst på Vestmannaeyjar utenfor den islandske sørkysten, har Unnar Gisli Sigmundsson sluppet musikk under sitt alias Júníus Meyvant siden 2014. Debutsingelen Color Decay fikk en fantastisk mottakelse på Island, men ble også plukket opp av store internasjonale aktører som KEXP og NPR. Året etter kunne han plukke opp priser bade for Årets låt og Årets nykommer på Icelandic Music Awards.

Etter suksessfulle turnéer i Europa og USA slapp han det kritikerroste debutalbumet Floating Harmonies i 2016, og nå følger han altså opp med Across The Borders.

Júníus Meyvant returnerte også til livescenen med full band på årets Iceland Airwaves, i tillegg til at han i år spiller mange internasjonale turnédatoer. Han blir å se på John Dee i Oslo 18.februar, noes om er eneste norske dato på turneen.

SPILLELISTE