Little Simz har mye edgy greier på gang!

Kendrick Lamar drar henne frem som en av de sjukeste rapperne akkurat nå.

Nylig slapp Little Simz videoen til hennes rykende ferske låt Offence som hadde verdenspremiere som Zane Lowe’s World Record på Beats 1. Den siste tiden har Little Simz blidgjort fansen sin med enda en låt BOSS som hadde sin debut på HBO-serien Insecure.

I harmoni med låtens kraftfulle energi, stadfester Little Simz sin makt mens hun fremfører omfavnet av dansere, noe som gjør videoen til et herlig spetakkel! Videoen bekrefter også Little Simz posisjon som et multitalent, som uten anstrengelser balanserer mellom musikkverdenen, mote og kunst.

-I’m happy to finally share my new video with you all. I enjoyed trying something new as this is the first time I'd worked with dancers for a video. They brought so much life and energy to it. Directed by Charlie Di Placido & Josh Lloyd Watson (Jungle) I present you, Offence, sier Little Simz.

Om Little Simz; Simbi Ajikawo, eller Little Simz som hun gjerne kalles, lar musikken stå for snakkingen, og hennes mange grensesprengende utgivelser forteller en historie om en banebrytende artist som leder an på sine egne premisser. Med sine beryktede, energiske liveshows, kritikerroste plater, utsolgte headlinerturnéer og verdensturnéer med artister som Gorillaz og Anderson. Paak, lever denne visjonære 24-åringen fra London ut barndomsdrømmen til toppkarakterer, og inspirerer flere fra hennes generasjon til å følge etter. Etter å ha vunnet Årets Gjennombrudd på BBC-DJ Gilles Petersons Worldwide Awards og Årets uavhengige Album på Aim Awards i 2015, tok det Alice i Eventyrland-inspirerte oppfølgeralbumet Stillness In Wonderland lytteren med på en tur lenger ned i kaninhullet av frykt, flaws, illusjoner og personlig evolusjon, samtidig som man kunne høre at hun hadde vokst både som produsent og musiker. Little Simz havnet også på Forbes Liste over de mest innflytelsesrike uavhengige britiske artister under 30 år og ble av Kendrick Lamar kalt «en av de sjukeste rapperne akkurat nå». Hun ble sågar håndplukket av Lauryn Hill til å være gjest på hennes Diaspora Calling!

SPILLELISTE