Video mens vi venter på plate fra The Kooks

Hjertevarm video til følelsesglade No Pressure.

The Kooks slipper en hjertevarmende video til låten No Pressure. Videoen, som er regissert av Favourite Colour: Black (Birdy, Alice, National Geographic), er den andre videoen fra deres kommende femteskive Let’s Go Sunshine, som slippes 31.august på Lonely Cat/Awal Recordings.

Videoen følger et ungt par som venter sitt første barn, hvor deres kjærlighet for hverandre skinner gjennom, til tross for usikkerheten for fremtiden. I virkelighetsflykt fra en kvelende forstadstilværelse og fordømmende familie, stjeler paret en bil og drar på en Bonnie & Clyde-ish roadtrip, iscenesetter sitt eget late-bryllup, med bruktbutikk-dress, byllupsfrokost bestående av burger og pommes frites, og hermetikkbokser hengende fra bak på bilen.

Videoen billedliggjør kontrastene mellom ungdommelig spontanitet og ansvarlig voksenliv ved å skifte mellom åpne landskaper med mye naturlig lys og muligheter, og en snuskete og stereotypisk britisk pub. Narrativet ender med det lykkelige paret som har sin første date på puben mens de danser til The Kooks, og viser når alt kommer til alt at livet går videre, og prøvelser og anstrengelser er en viktig del av en spennende reise. Det er det perfekte akkompagnementet til følelsesglade No Pressure, som er akkurat den typen melodisk gitarpop som gjorde at publikum forelsket seg i The Kooks.

Den Brighton-baserte kvartetten The Kooks har hatt en jevn stigning siden debutalbumet Inside In/Inside Out i 2006, som også førte til BRIT Awards-nominasjon for låten She Moves In Her Own Way, og ble også nylig belønnet med kvadruppel Platinum! Nå har en ny skare av fans sørget for at de har passert smått utrolige 1 milliard streams på de ulike strømmeplattformene, og flere utsolgte turnéer, inkludert en en sagnomsust konsert på Wembley. I sommer har de allerede vært support for The Rolling Stones på flere stadionkonserter, og de spiller snart på hovedscenen på Reading & Leeds Festival, før de drar ut på en intim UK-turné i september.

SPILLELISTE