Herlig video fra RL Grime og Daya

LA-produsenten RL Grime slapp for ikke så lenge siden I Wanna Know med den multiplatinum og Grammy-vinnende artisten Daya. Dette er første smakebit fra RL Grimes kommende album NOVA. Nå kommer også musikkvideoen til det som har blitt en stor hit med sine 7.3 millioner streams på to måneder.

Vokalen til 19 år gamle Daya stormfull produksjon til et helt nytt territorium.

-Jeg har vært stor fan av Daya helt fra begynnelsen. Vi møttes først da jeg produserte hennes første single New, og har vært venner siden. Hun har en utrolig unik og kraftig stemme, så da jeg først skrev sangen, visste jeg at hun kom til å være helt perfekt. Jeg sendte henne låten, vi møttes dagen etter og hun bare drepte det, forteller RL Grime.

Etter først å ha blitt en fremtredende tenåring med monster-remikser av Chief Kiefs Love Sosa og Kanye Wests Mercy, låter som skaffet ham titalls millioner lyttere, etablerte RL Grime raskt et rykte som en unik artist på sitt område, med sin slående monokromatiske estetikk på en rekke forfriskende utgivelser.

Etter å ha sluppet sitt kritikerroste debutalbum i 2014, som sendte ham på en omfattende verdensturné, som inkluderte en rekke headlinerspots på flere av verdens største festivaler, følger han nå opp med sin nye plate NOVA. Her fortsetter han å utvide grensene både for hva elektronisk musikk, og hva personen som skaper musikken, kan utrette.

Siden hun debuterte med dobbeltplatinum-vinnende Hide Away i 2016, har 19 år gamle Daya vunnet sin første Grammy for sitt samarbeid med The Chainsmokers Don`t Let Me Down, gitt ut et album som solgte til gull og headlinet en US-turné. I tillegg har den unge artisten rukket å havne på Forbes liste over de viktigste nye artistene under 30, og det som den yngste på den listen.

Unge Daya har oppfølgeralbumet på vei, en plate som ventes å vise den fulle dybden av hennes talent og hele omfanget av hennes artisteri.

SPILLELISTE