R3hab feat Conor Maynard

Ny singel og musikkvideo fra stjerneprodusenten i dag.

DJ/produsenten R3hab er allerede hyperaktuell med singelen Lullaby, som er strømmet utrolige 34 millioner ganger på Spotify allerede etter tre måneder! Han har 13 millioner månedlige lyttere, hvor Oslo troner øverst på listen av fans!

Nå slipper han enda en ny singel. Den heter Hold On Tight og er en feature med den britiske hitmakeren Conor Maynard. Låten er en følelsesmessig godbit som markerer den siste hiten på produsentens imponerende diskografi. Med skinnende synther og sprudlende perkusjoner, dandert med Maynards fantastiske vokal, er Hold On Tight en tidlig forløper til sesongens sommerhits.

Hans enorme følgerskare i strømmeuniverset, plasserer R3hab i forgrunnen av dagens elektroniske musikkrom, som en som utformer sjangergrensene og er en ledestjerne på sound. Han har bygget et rykte som en av bransjens mest anerkjente artister i sjangeren, og han har hele veien gjort alt på sine egne premisser. Han har skapt sitt eget CYB3RPVNK-avtrykk og ligger nå på listen over Spotifys Topp 5 uavhengige artister.

Nå har R3hab altså fått med seg en av Storbrittanias største «Rising Stars». Brighton-fødte Conor Maynard er en multi-fasetert artist, produsent og skuespiller. I tillegg til å vinne MTVs Brand New-konkurranse i 2012, fikk han raskt oppmerksomhet gjennom sin enorme Youtube og sosiale medier-fanbase, og ble kjapt fanget opp av mentor og samarbeidspartner Ne-Yo.

Med sin debutsingel Can`t Say No som nummer 2 på den britiske singellisten, oppfølgeren Vegas Girl som nummer 4 og debutalbumet Contrast som lå på førsteplass på listene på øyriket, har briten hatt en mildt sagt imponerende karriere så langt. Albumet, som også inneholdt opptredener fra Pharrell og Rita Ora, oppnådde 5 topp 10 singler og svimlende 1,4 MILLIARDER views på Youtube.

I år er Maynard nominert til iHeart Radio`s Social Star Award, og fortsetter å lage musikk, blant annet en collab med Ty Dolla $ign.

SPILLELISTE