Nytt album fra Blossoms!

Følger opp suksessen fra sin selvtitulerte debutplate.

Blossoms er glade for å kunne offentliggjøre detaljene rundt deres nye album Cool Like You, som slippes på Virgin EMI 27.april. Cool Like You er oppfølgeren til den selvtitulerte førsteskiva Blossoms, som ble nominert til beste plate på Mercury Prize.

Bandet har også allerede delt albumets første singel og musikkvideoen til den smittsomme, synthdrevne I Can`t Stand It, en låt delvis inspirert av Michel Gondrys Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Bandets frontmann Tom Ogden forklarer:

–Det er en sang om å desperat ønske å glemme noen, men du klarer det ikke fordi de er en del av deg, og om hvor uutholdelig det føles. Spotless Mind handler om å slette noen fra tankene dine, og glemme at de i det hele tatt eksisterte, og det hører du i teksten. Det er en veldig bokstavelig låt på mange måter.

Denne inspirasjonen billedgjøres også i videoen.

–Jeg gjennomgår en operasjon for å slette minner fra et tidligere kjærlighetsforhold. Handlingen finner sted i en surrealistisk del av tankene mine, med resten av bandet som leger og kirurger, forteller han.

I Can`t Stand It representerer en markant sonisk forandring for bandet. Den glatte, synthkledde sounden setter tonen for resten av Cool Like You, og er en klar indikasjon på bandets dristige nye tilnærming. I løpet av den første uken føk singelen inn som nummer syv på Spotify UK Viral-listen og har nå blitt strømmet halvannen million ganger på et par uker!

Siden oppstarten i 2013 har Blossoms hatt stor suksess. Deres platedebut i 2016 toppet albumlistene og ga dem nominasjoner både på Brit Awards og Mercury Prize som høydepunktene blant utallige forsider og nominasjoner i magasiner rundt i verden.

SPILLELISTE