Ny video fra Middle Kids


Australske Middle Kids slipper sin debutplate Lost Friends neste måned og i dag deler de sin nye singel On My Knees.

–Låten handler om å kjempe mot verdisettet som forteller at individet er samfunnets primære enhet. Den handler også om hvordan lidelse og skuffelse kan bidra til at vi forandrer vårt perspektiv på ting på en sunn måte. Når vi slutter å fokusere på å være vinnere og heller bidrar til noe større enn oss selv, blir vi bedre mennesker, forteller bandet selv.

På den kommende platen Lost Friends henter trioen frem sine fantastiske hooks, som har en evne til virkelig å hjemsøke deg, potent lyrikk og sin uimotståelige indierock-appeal som kritikerne skamroste på debut-EPen som de slapp i fjor. Denne strålende samlingen med nye låter, fremkaller melodisk nostalgi fra noen av låtskrivingens aller beste, rik på inderlighet og vakker enkelhet.

I 2017 fikk Middle Kids mange til å sperre opp øynene på flertallige showcases både på SXSW og The Great Escape, de gjorde sin amerikanske tv-debut hos Conan O`Brian og de spilte support for artister som Ryan Adams og The War On Drugs.

SPILLELISTE