The Tallest Man On Earth med spennende prosjekt!

Den svenske artisten annonserer en fem episoder lang serie.

Serien har fått navnet When The Bird Sees The Solid Ground, og første episode An Ocean er klar nå.

Hver låt er en ny original studioinnspilling som kommer sammen med videoopptak regissert av Kristian Mattson selv.

Både musikken og videoene er et pågående prosjekt som vil bli produsert etter hvert som serien utvikler seg gjennom vinteren, våren og sommeren 2018 i Sverige og USA, med Matsson som vekselsvis både sitter bak mikrofonen og bak kamera. Fra og med 9.mars vil en ny sang og video bli gitt ut Rivers / Birds Records gjennom AWAL / Kobalt Recordings.

For et år siden begynte Matsson å forfølge en visjon, selv om han ikke var helt sikker på hva det var. Noe om å lage musikk, men å komme vekk fra syklusen av å måtte spille inn et dusin sanger og så vente nesten et år for at de skal komme ut. Men også for å lage sine egne videoer, som følge av lang tids interesse for foto og filmskaping.

Det som kom til å være, var et lys i demoer. Sanger ble registrert raskt, nesten helt på kamera. Sanger og videoer ble utviklet samtidig i et urimelig tempo, noe som ga veien til en frenetisk energi som Matsson fant spennende. Lyset i demoer bidro til å bane vei for når fuglen ser Solid Ground, som utvides på det opprinnelige konseptet ved å endre det på noen få måter. Denne gangen vil også sanger bli tatt opp i studioet slik at de blir riktig blandet og mestret, i tillegg vil sangene bli lansert på egenhånd og tilgjengelig uansett hvor du hører på musikk.

The Tallest Man On Earth annonserer også en turné i denne forbindelse. Datoer er like rundt hjørnet.

SPILLELISTE