Sjekk ny singel fra Sunflower Bean


...og albumet kommer allerede 23.mars!

De siste ukene har Sunflower Bean møtt lovord fra både The Fader, Sunday Times, Mojo og Pitchfork med singelen I Was a Fool.

Nå slipper de oppfølgeren Twentytwo, som er de siste singelen før albumet Twentytwo in Blue som slippes 23.mars.

Låten viser, i likhet med det kommende albumet, Sunflower Bean fra en mykere side, og handler om å kjempe tilbake mot samfunnets forventninger og om generasjoner av misbruk fra menn i maktposisjoner.

Helt i tråd med den siste tids oppgjør med problemet, er Twentytwo en kraftig og vedvarende melding om motstandskraft og kamp mot forventningene som plasseres på dine skuldre som ung voksen, og spesielt som ung kvinne.

Sunflower Bean slipper Twentytwo in Blue 23.mars, når alle medlemmene er 22 år gamle, to år og to måneder etter den kritikerroste debutplaten Human Ceremony.

Co-produsert og mikset av Jacob Portrait fra Unknown Mortal Orchestra og Matt Molnar fra Friends, er Sunflower Bean tro mot sin kjerne som gitarbasert band og rockeinspirerte røtter, mens de utforsker nye soniske teksturer med flere direkte og progressive temaer.

I motsetning fra debutplaten, som i all hovedsak var en samling av låter de skrev mens de fremdeles var i tenårene, viser Twentytwo in Blue hvor langt bandet har kommet siden de spilte sammen på high school.

Sunflower Bean tar med seg Twentytwo in Blue på veien i hele fire måneder, og starter sin turné i LA 1.mars og reiser rundt i USA og Europa helt frem til juli.

SPILLELISTE