Middle Kids slipper ny plate!

Sjekk ut første video fra albumet

På Lost Friends henter trioen frem sine fantastiske hooks, som har en evne til virkelig å hjemsøke deg, potent lyrikk og sin uimotståelige indierock-appeal som kritikerne skamroste på debut-EPen som de slapp i fjor. Denne strålende samlingen med nye låter, fremkaller melodisk nostalgi fra noen av låtskrivingens aller beste, rik på inderlighet og vakker enkelhet.

I 2017 fikk Middle Kids mange til å sperre opp øynene på flertallige showcases både på SXSW og The Great Escape, de gjorde sin amerikanske tv-debut hos Conan O`Brian og de spilte support for artister som Ryan Adams og The War On Drugs.

Om videoen til førstesingelen Mistake sier bandet selv;

-Vi ønsket at videoen skulle være energisk og vakker, så vi fant en vakker plass i Sidney som heter The Red Rattler. Vi spilte låten hardt, og ville på en måte fange på film den energien og kjærligheten vi føler når vi spiller sammen. Etterpå hang vi bare rundt. Satt og spiste, gamblet litt, tok bilder og så brant vi bildene etterpå.

Platen heter Lost Friends, og slippes 4.mai

SPILLELISTE