Hurrah Hurrah fra THISPLACE


THISPLACE er bandet for deg som liker mørk og atmosfærisk poprock. Gjennom nakne trommer og mye bassgrooves omgitt av et sonisk lydlandskap, finner den krystallklare, men drømmende og melodiske vokalen sin vei gjennom mørket.

23.mars slipper de sitt debutalbum, og den første singelen fra platen har fått navnet Hurrah Hurrah, og slippes allerede 19.januar.

Hurrah Hurrah er et stille sarkastisk rop om hjelp for massene som ikke tenker, men kun følger.

Dette er kanskje den låten som drar bandet lengst tilbake i tid med et sound og en vibe med sterke referanser til 80-tallet.

-I utgangspunktet hadde låta en mer kompleks låtstruktur, men ble i studio kuttet ned til kun to deler av produsent Bård Ingebrigtsen. Disse to delene går i en suggerende og klaustrofobisk runddans med et stadig insisterende monotont synthteppe. Sammen med den sarkastiske og ironiske teksten gir dette låta en slags ny kompleksitet, sier de selv.

Åpningslinjen, «Hurrah Hurrah, its a mad new rocket» referer til stadig oppkommende hyper som hodeløst blir slukt, for så å bli byttet ut med en ny hype etter kort tid... «go put your money on it , oh lets forget about it».

SPILLELISTE