DREAM WIFE offentliggjør EP og slipper singel!


Fire EP er ute 29.september på Lucky Number (Hinds, Sleigh Bells, Gotye ++)

Tidligere i år gjorde den britisk-islandske trioen Dream Wife stort inntrykk på SXSW, og ble møtt med heftig begeistring fra NPR, Entertainment Weekly, DIY og mange flere. I dag løfter det London-baserte bandet på sløret og røper at deres nye Fire EP slippes 29.september.

Singelen slippes allerede nå, og til magasinet FADER, forteller jentene at låten er en følelsesmessig eksplosjon.

–I det øyeblikk en dyp forbindelse mellom to mennesker skapes, føler partene en ild mellom seg. Eksplosjonen starter, følelsene kjennes elektriske, samtalen bli uregelmessig og man absorberes av øyeblikket. Vi utforsker ildens paradoksale betydning som symbol for både en kreativ og destruktiv kraft.

Dream Wife slapp sin debut-EP i fjor, noe som ga dem airplay både på BBC Radio 1, BBC 6 Music, Beats, KEXP +++. I tillegg ble det skrevet side opp og side ned om dem både i The FADER, Dazed, The Guardian, NME og mange flere. Bandet har oppbygget seg et solid liverykte, og spiller utsolgte shows i hele Europa.

SPILLELISTE