Påls Butikk fortsetter hardkjøret med månedlige singler

June 23, 2017

 

Påls Butikk fortsetter med sine månedlige singelslipp, og denne månedens låt heter Nesten som før.

 

Både denne og masse andre låter kan du oppleve når bandet spiller på Gamla under KlubbØya 8.august!

 

Nesten som før er andre del av låten Alt som før, liveopptaket på albumet Duft Fornuften. Alt som før handler om å miste noen, og dermed en stor bit av seg selv. Og om ensomheten i det å ikke forstå hvorfor resten av verden bare dundrer i vei videre, uten å ta hensyn til de sinnssyke omveltningene i ditt eget liv.

 

Nesten som før handler om euforien i det å leve og gi slipp på sorgen, selv om den blir med deg videre resten av livet. Den handler om følelsen av at de som nå er borte, lever videre i deg selv i alt du foretar deg i ditt eget liv.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

SPILLELISTE

© 2020 - ON IT