BBC Music Sound of 2017 vinner RAY BLK returnerer med ny singel.


Låten er produsert av Jimmy Napes (Sam Smith, Mary J Blige), og er en feelgood-låt om å være komfortabel med seg selv, eie din egen stil, og ikke la negative kommentarer påvirke selvbildet ditt. Med dens upbeat-tempo og egenartede RAY-vokal, vil denne låten garantert bli en styrkende og oppbyggende hymne for mange denne sommeren.

– Den handler om å være seg selv uansett, og ikke bry seg om de som dømmer deg. Folk kommer til å dømme deg uansett om du gjør noe bra eller dårlig, så du må bare være deg selv uansett – RAY BLK

Med ærligheten fra rapmusikken, med hennes unike blanding av soul og R&B-ånd, følger Doing Me hennes gjennombruddslåt Patience (Freestyle) som mottok strålende tilbakemeldinger fra kritikerne da hun ble kronet til vinneren av BBC Music Sound of 2017. Sent 2016 slapp hun prosjektet DURT, featuring ‘Chill Out’ Ft. SG Lewis, ‘My Hood’ Ft. Stormzy, ‘Gone’ Ft. Wretch 3 og ‘5050’.

Samme år leverte RAY en episk fremførelse av My Hood på Later… with Jools Holland. Hun ble også nominert til Best Newcomer på The MOBO Awards og var en del av MTV’s Brand New for 2017 årlige liste. Med tre utsolgte headlinershows i London under beltet, var hun også support for Bergenfestaktuelle Emeli Sandé på hennes UK og Europa-turné.

SPILLELISTE