Nytt album fra James Vincent McMorrow


James Vincent McMorrow overrasker alle og slipper i dag sitt nye album True Care!

I går kunne fansen hans plutselig se en livesending på artistens Facebookside, hvor han fremførte hele albumet live! https://www.facebook.com/jamesvincentmcmorrow/videos/10155361947684297/

James tar med seg platen på turné i sommer, hvor han, som i går, skal fremføre hele platen i sin helhet, i tillegg til et sett som tar for seg hele hans karriere.

Selv sier James følgende om det nye albumet;

–Livet er langt. Men på det andre siden; det er jo egentlig ikke det. Siden jeg begynte å lage plater, har det dreid seg om å følge en syklus. Lag plate. Vent. Slipp plate. Spill i 18 måneder. Ta en pause. Jeg forstår meg egentlig ikke på den syklusen lenger. Jeg vil lage en plate når jeg har lyst, og jeg vil slippe den når låtene fremdeles er like ferske for meg som for de som skal høre på. Ideen om å sitte å vente er helt ulogisk.

Jeg hadde en idé som har klistret seg til hjernen siden jeg skrev We Move. Ideen om en veldig virkelig nåtid, og en veldig vag fremtid. Jeg hadde denne datoen, desember 2914, som jeg startet å skrive mot. Ikke i en spesifikk «dette er hvordan fremtiden vil se ut»-måte. Jeg ville bare sette et veipunkt langt der fremme, så langt borte at jeg aldri kommer til å se det, men som jeg kan bruke som et ankerpunkt for å starte å skrive om livet mitt nå, mens jeg husker livet før nå, med den fullstendige abstraksjonen som min fremtid er. True Care følger tett etter kritikerroste We Move (2016)

SPILLELISTE