Ny singel fra Milky Chance


Med deres oppfølgeralbum Blossom, har Milky Chance mer enn fulgt opp den imponerende internasjonale suksessen de hadde med debutplaten. Nå slippes endelig tittelsporet som single, sammen med en vakker musikkvideo.

Blossom starter som et upbeat DJ-set som fører lytteren av sted, før plutselig en av de rolige og fengslende melodiene dukker opp, den miksen mellom det tilbakelente og uimotståelige som bare Milky Chance kan skape.

Skimrende gitarer og en rolig, drivende beat, følges nok en gang av en internasjonal vibbe, romslig følelse og intimitet. Alt på en gang!

Milky Chance er streamet omtrent 500 millioner ganger (!) på Spotify, og har høstet ekstatiske tilbakemeldinger fra storheter som People, Spin, Rolling Stone, Entertainment Weekly +++

Sjekk også ut bandets nye dokumentarserie Blossomentary, som du finner på www.milkychance.net. Kapittelet lar fansen følge Clemens og Philippi studioet hvor de spilte inn den nye platen, se insiden av studio og delta som en virtuell lydmixer mens bandet spiller Doing Good akustisk!

SPILLELISTE