Ny singel fra Mari Joramo


Mari Joramo har blitt kjent for sin fengende og gitardrevne indiepop, som smyger seg sensuelt inn i øregangene ved hjelp av vakker og sårbar vokal og drivende komp.

Nå har hun funnet et kanskje enda mer fengende og popete uttrykk, og med Crash landing hører vi en ny og revitalisert utgave av artisten.

Hun slapp sitt debutalbum i 2015, og låten Lost Bay ligger fremdeles til rotasjon på diverse radiokanaler.

Drunkingly Humming ble brukt som den offisielle Flashmob-låta under TILT prosjektet og ble fremført for flere tusen mennesker. Hennes mangslungne og særegne stemme dekker et bredt spekter, fra det nære og såre til det sterke og desperate. Tekstene hennes er ofte svevende og metaforiske, men alltid ærlige og ofte nådeløst direkte.

Mari elsker å jobbe på tvers med forskjellige kunstuttrykk og blande alt mulig rart. Som danser, koreograf og regissør har hun lært å kombinere mange forskjellige uttrykk. Ny teknologi som ledlys og videoinstallasjoner blandes sammen med samtidsdans, teater og popkultur. Mari vil at du skal se med ørene og høre med øynene.

SPILLELISTE