Game of Thrones-stjerne i ny video fra Circa Waves


Når britiske Circa Waves slipper musikkvideo til den ferske singelen Fire That Burns, har de fått med seg Actors Guild Award-nominerte Isaac Hempstead Wright, som spiller Bran Stark i Game of Thrones!

Musikkvideoen er laget som en thriller inni en thriller inni enda en thriller. Frontmann Kieran Shudall spiller hovedrollen som en b-skuespiller i en klassisk skrekkfilm i Giallo-stil. Karakteren hans begår en rekke grusomme mord, før skuespilleren selv mister grepet om virkeligheten og starter på et blodtørstig mordertokt. Morbid og fascinerende! Dette viser også at Circa Waves fortsetter sin vei langs den litt mørkere og hardere stien, som knuser alle sjangermessige forventninger vi tidligere har hatt om dem.

Shudall selv har følgende å si om videoen;

–Når noen ga meg muligheten til å være seriemorder i en italiensk b-film, var det vanskelig å si nei. Jeg sendte en twittermelding til Isaac fra Game of Thrones og spurte om han ville være et av ofrene mine. Utrolig nok viste det seg at han var stor fan av bandet og sa dermed ja. Det var moro å gjøre noe annet enn våre standard performance-videoer, og inkorporere litt god, gammel horrorstemning!

Skuespiller Isaac Hempstead Wright forteller;

–Jeg er faktisk stor fan av Circa Waves, så da Kieran Shudall tok kontakt på Twitter, stusset jeg ikke et sekund! Det var en fantastisk dag med filming, gutta er en herlig gjeng og videoens konsept er veldig kult! Det er som en kortfilm med sin egen historie som gir en spennende tvist på låten, sier han.

Låten er hentet fra bandets andre album Different Creatures som slippes 10.mars på Virgin EMI.

SPILLELISTE