Ny video fra Digvalley

Norske Digvalley er tilbake med sitt egenartede, ambiente lydbilde. Hans nye singel I Gave You Love, You Kept On Dancing er en følelsesladd og intrikat utgivelse som i detalj beskriver et vanskelig brudd. Med åpne sår nynner Digvalley baryton-ekkoer, som gir oss et sterkt inntrykk av kjærlighetens lidelser. Den ble sluppet fredag den 13. Nå dropper han også musikkvideo til I can`t Tell. I likhet med den ferske singelen, er også denne hentet fra hans kommende album.

Downtempo-komposisjonen utvikler seg progressivt til en raffinert, elektronisk dagdrøm, og jo flere ganger du hører låten, vil du oppdage flere lag. Dette er en hypnotiserende låt som kombinerer vakre harmonier med rå og naken lyrikk, en låt som virkelig showcaser denne unge artistens enorme talent.

BIO:

Digvalley er Eirik Bøen Gravdal fra Odda, produsent og multi-instrumentalist, som i tillegg til egen solokarriere, er manager for Tiebreaker og jobber for flere av de store festivalene rundt om i landet. Dette er hans enmannsprosjekt med en spennvidde som strekker seg fra nedstrippede singer/songwriter-låter til drømmende, ambiente, gitardrevne låter.

Hans debutalbum VOID slippes senere i vår, og nå er han altså klar med sin første video derfra.

SPILLELISTE