Joe Achi – Nobody Else


Etter slipp av Money 2. september, er Joe Achi igjen tilbake med ny musikk. Nobody Else følger i samme spor som forrige singel og baserer seg rundt et flott piano med deilige akkorder, spilt av produsent-gullgutt Askjell Solstrand (AURORA, dePresno, The Well, WDSTCK). I låta viser Achi seg virkelig fra en ny side og gir deg et utrolig følelsladdet refreng i sjelden stil.

Vokalen blir flott akkompagnert av “krigstrommer” med en deilig underliggende bass som gir en forløsende effekt. I Achis seneste utgivelser hører man tydelig eksperimentering av bruk av vokal som instrument, noe som igjen viser seg i refrenget og i bridgen i låta. Nobody Else har et sterkt budskap som handler om å være rundt den ene personen som betyr alt, som får deg til å si, “ingen andre betyr noe”.

Lytt her:

SPILLELISTE