Drømmende og solkysset nugget


Amerikanske Sunflower Bean slipper ny låt og video, sammen med nyheten om at de drar på USA- og Europaturné de neste fire-fem månedene!

Bandet følger opp suksessen med debutalbumet Human Ceremony i 2016, med singelen I Was A Fool, en drømmende og solkysset nugget av en låt, som tas til pophimmelen med både kvinnelig og mannlig vokal. I den forbindelse slipper de også en prom-inspirert video til singelen.

I Was A Fool var en låt som kom krypende fra ingensteds, og rett inn i øvingslokalet til bandet. Selv sier bandets vokalist/gitarist Nick Kivlen følgende;

-Det var et spesielt øyeblikk som oppsto mellom oss tre. Både Julia og jeg improviserte teksten. Det er snart to år siden vi satte ny musikk inn i verden nå. Jeg tror at denne låten er et godt eksempel på hvordan vi har vokst som band på den tiden, samtidig som vi fortsatt er trofast mot bandet som først begynte å spille sammen tilbake på videregående, forklarer han.

I tillegg til å spille masse jobber som headliner de kommende månedene, er de nå på turnè i UK sammen med ingen ringere enn Wolf Alice.

SPILLELISTE