Kommende produsentstjerne er i ferd med å ta Norge.


CVBZ (uttales kæbs) fortsetter et helt vilt bra 2017, og følger opp kritikeryndlingene Be Like You og Vicodin med sin splitter nye singel Be Somebody. Låten har rundet en million streams på kort tid, og strømmer faktisk 6-7000 ganger pr. dag fra Norge!

Den unge artisten har allerede rukket å være med å skrive The Chainsmokers singel Young, og han er også med på den kommende singelen til Cheat Codes!

Etter å ha akkumulert over 13 millioner streams fra Spotify og festivalopptredener på Billboard Hot 100, FireFly, Bunbury, Breakaway Festival osv. legger nå CVBZ listen enda høyere med Be Somebody, en låt som virkelig fanger hans personlige tekster, instant hooks og den stilfulle produksjonen som virkelig har bygget navnet hans de siste månedene.

Låten kombinerer synthpop med rythm & soul, og tekster som er skapt for å inspirere. Han ønsker å vise sine fans hva som får han til å tikke!

–Be Somebody is a song about growing through myself and growing out of the people who’ve held me back. It’s about looking inwards for motivation in hopes that tomorrow will bring better— better people, better places and a better me, forteller han.

SPILLELISTE